Practice your Dutch at Koffietijd – Every Friday Afternoon

Het is weer koffietijd! We zullen iedere vrijdag namiddag bij Freehouse koffietijd houden. We nodigen alle geïnteresseerden (onafhankelijk van hun kennis van de Nederlandse taal!) uit om op vrijdag tussen 15 en 17 uur (3-5 PM) van een kopje koffie of een kopje thee te genieten — niet-alcoholische drankjes worden door de Nederlandse afdeling betaald. Kom en ontdek de gezelligheid van de Nederlandse cultuur en de diversiteit van onze gemeenschap op de Cal campus. Laten we over Nederland, Amerika en andere interesses praten (of gewoon hoe de week ging!) en misschien ook nieuwe vrienden maken. Een uitstekende manier om Nederlands te oefenen. Dus geen excuses! Kom naar het Nederlandse koffieuur — gezelligheidshalve!

It’s Dutch coffee hour again! We will hold Dutch coffee hour in Freehouse every Friday afternoon between 3-5 PM (right off the Cal campus). We invite all interested people (whatever their level/knowledge of Dutch) to enjoy a coffee or a tea. All non-alcoholic drinks will be paid for by the Dutch Department of UCB. Come and discover the ‘gezelligheid’ of Dutch culture and the diversity of our community on the Cal campus. Let’s talk about the Netherlands, America and everything in between (or just how our week went!) and maybe make new friends. It’s a great way to practice Dutch.

Freehouse
2700 Bancroft Way, Berkeley, CA 94704
Fridays, 3-5PM

For more information, contact: Esmée van der Hoeven: ievanderhoeven@berkeley.edu
or Jared Boddum: jnb@berkeley.edu

Comments are closed.